Pentru a cumpara produsele comercializate in magazinul nostru, poti opta pentru una dintre urmatoarele modalitati de plata:

 

  1. Plata ramburs

Vei achita numerar in momentul livrarii coletului. Vei plati catre curier suma din factura (contravaloarea produselor si, daca e cazul, taxa de transport).

 

  1. Plata online prin Stripe

Plata se face in mod securizat 3D Secure prin serviciul de plati online Stripe. Pentru protectia clientilor nostri, unele plati vor trebui validate inainte de a fi confirmata plata. In acest caz, veti fi contactati de catre noi sau de catre Stripe.

12Senses Club a pornit din dorința de a fi mai aproape de comunitatea noastră. În fiecare lună, printr-o adunare intimă organizată de echipa 12Senses în diferite locuri din București, împărtășim experiențe și povești. Fie că este vorba de construirea unui brand de la 0 la o vârstă fragedă, de credințe proprii, de rutine descoperite pentru a putea fi într-o stare de bine constantă, de trenduri în materie de beauty și lifestyle, sau pur și simplu discuții simple, dar care ne apropie, asta veți găsi în toate Întâlnirile noastre.

LETTER FROM GIULIA

Când am creat 12Senses nu aveam nicio experiență în spate, ci doar o arzătoare dorința de a continua marea mea pasiune descoperită încă de mică: întregul proces de a aduce la viață un produs.

Cea mai des întâlnită întrebare pe parcursul celor 3 ani a fost cum reușesc sa fac toate aceste lucruri singură. Mi-a luat mult timp sa mă adun, să trec peste propriile frici, convingeri și chiar traume, astfel încât să pot înțelege că munca mea este apreciată de atât de mulți oameni din exterior care, la rândul lor, caută motivația zilnică de a-si depăși limitele și de a începe sa pună bazele propriilor vise.

În a doua ediție 12Senses club voi continua să vorbesc despre cât de important este să te cunosti pe tine, să iei ce este mai bun și să folosești darurile ce ți s-au dat sau pe care le-ai cultivat, dar mai ales să îmbrățișezi tot ceea ce consideri a fi “ greșit” în tine, să lucrezi cu tine, să te accepți, să te iubești și să faci un pas în fiecare zi către o varianta mai bună a ta.

SENSESKIN AROMATHERAPY

Când am ales numele celor două branduri 12SENSES și SENSESKIN mi-am dorit ca acestea să transmită credința mea asupra vietii: trebuie să fim mereu conectați la noi. Chiar dacă aspectul exterior este un adevăr al oricărei generații, pentru mine un om este cu adevărat frumos din interior spre exterior. Aș mai adaugă că această frumusețe interioară este veșnică, spre deosebire de frumusețea exterioară.

Produsele din această gamă sunt create intuitiv pentru starea de bine a oricărei persoane ce alege să le folosească.

Conceptul din spate este ca prin mici rutine zilnice pe care le avem să ne putem apropia de propiile simțuri si trăiri. In colecțiile SENSESKIN AROMATHERAPY veți putea găsi uleiuri esențiale alese specific în formularea produselor pentru beneficiul lor terapeutic. Când sunt inhalate, moleculele uleiurilor esențiale călătoresc de la nervii olfactivi direct la creier și au un impact asupra amigdalei, centrul emoțional al creierului.

VERBINA ÎN AROMATERAPIE

Cunoscută încă din antichitate pentru proprietățile tonice ale psihicului îndepărtează stările de tristețe fără motiv aparent, favorizând apariția calmului, ajutând la refacerea psihică rapidă.

Alte beneficii: astenie psihică și fizică, insomnie, anxietate, atacuri de panică, crampe abdominale, dureri de cap.

Pentru piele este recunoscută pentru efectul estompat al crăpăturilor și iritațiilor, calmând pielea și oferindu-i un tonus sănătos în profunzime.