LIVRARE

Wise Cosmetics SRL livreaza produsele comandate pe intreg teritoriul Romaniei. Acestea vor fi expediate la adresa specificata in procesul de finalizare a comenzii. Transportul este gratuit, prin Cargus SRL

 

RETUR

 

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului se poate face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului si este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile O.U.G. 34/2014.

 

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

 

Incheierea contractului de vanzare-cumparare are loc in momentul emiterii facturii fiscale (acest document tine loc de contract conform legislatiei romanesti) si nu la plasarea comenzii sau la trimiterea prin email (sau alte mijloace de comunicare) a confirmarii automate de primire a comenzii.

 

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit, fara sa prezinte modificari fizice, lovituri, zgarieturi, etc la niciuna din elementele enumerate. Cheltuielile directe de returnare a produselor vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii acestora se va face in cel mult 14 de zile lucratoare de la data denuntarii si numai prin transfer bancar.

 

Retragerea din contract se poate face printr-o declarative inechivoca, prin oricare din metodele urmatoare: mail, posta, telefon, SMS, verbal etc. Indiferent de metoda aleasa, alaturi de produsele pe care doriti sa le returnati, puteti atasa un formular de retragere din contract, exemplificat in modelul urmator (formularul prezentat mai jos este doar un model si nu este obligatorie redactarea sa intocmai):

 

Catre

 

Wise Cosmetics SRL 

 

Numar de telefon: 0723392222

 

Adresa de e-mail: contact@12senses.ro 

 

Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse:

 

Produs 1:

 

Produs 2:

 

Primite la data: __ / __ / ____

 

Numele consumatorului:

 

Adresa consumatorului:

 

Semnatura consumatorului:

 

Data

12Senses Club a pornit din dorința de a fi mai aproape de comunitatea noastră. În fiecare lună, printr-o adunare intimă organizată de echipa 12Senses în diferite locuri din București, împărtășim experiențe și povești. Fie că este vorba de construirea unui brand de la 0 la o vârstă fragedă, de credințe proprii, de rutine descoperite pentru a putea fi într-o stare de bine constantă, de trenduri în materie de beauty și lifestyle, sau pur și simplu discuții simple, dar care ne apropie, asta veți găsi în toate Întâlnirile noastre.

LETTER FROM GIULIA

Când am creat 12Senses nu aveam nicio experiență în spate, ci doar o arzătoare dorința de a continua marea mea pasiune descoperită încă de mică: întregul proces de a aduce la viață un produs.

Cea mai des întâlnită întrebare pe parcursul celor 3 ani a fost cum reușesc sa fac toate aceste lucruri singură. Mi-a luat mult timp sa mă adun, să trec peste propriile frici, convingeri și chiar traume, astfel încât să pot înțelege că munca mea este apreciată de atât de mulți oameni din exterior care, la rândul lor, caută motivația zilnică de a-si depăși limitele și de a începe sa pună bazele propriilor vise.

În a doua ediție 12Senses club voi continua să vorbesc despre cât de important este să te cunosti pe tine, să iei ce este mai bun și să folosești darurile ce ți s-au dat sau pe care le-ai cultivat, dar mai ales să îmbrățișezi tot ceea ce consideri a fi “ greșit” în tine, să lucrezi cu tine, să te accepți, să te iubești și să faci un pas în fiecare zi către o varianta mai bună a ta.

SENSESKIN AROMATHERAPY

Când am ales numele celor două branduri 12SENSES și SENSESKIN mi-am dorit ca acestea să transmită credința mea asupra vietii: trebuie să fim mereu conectați la noi. Chiar dacă aspectul exterior este un adevăr al oricărei generații, pentru mine un om este cu adevărat frumos din interior spre exterior. Aș mai adaugă că această frumusețe interioară este veșnică, spre deosebire de frumusețea exterioară.

Produsele din această gamă sunt create intuitiv pentru starea de bine a oricărei persoane ce alege să le folosească.

Conceptul din spate este ca prin mici rutine zilnice pe care le avem să ne putem apropia de propiile simțuri si trăiri. In colecțiile SENSESKIN AROMATHERAPY veți putea găsi uleiuri esențiale alese specific în formularea produselor pentru beneficiul lor terapeutic. Când sunt inhalate, moleculele uleiurilor esențiale călătoresc de la nervii olfactivi direct la creier și au un impact asupra amigdalei, centrul emoțional al creierului.

VERBINA ÎN AROMATERAPIE

Cunoscută încă din antichitate pentru proprietățile tonice ale psihicului îndepărtează stările de tristețe fără motiv aparent, favorizând apariția calmului, ajutând la refacerea psihică rapidă.

Alte beneficii: astenie psihică și fizică, insomnie, anxietate, atacuri de panică, crampe abdominale, dureri de cap.

Pentru piele este recunoscută pentru efectul estompat al crăpăturilor și iritațiilor, calmând pielea și oferindu-i un tonus sănătos în profunzime.