DESPRE 12SENSES

12Senses a luat nastere in 2020 sub forma unui abonament la parfumuri de brand. Ideea conceptului era aceea de a purta si testa parfumuri din marile magazine intr-un dispozitiv versatil si elegant. Fiecare rezerva de parfum se putea inlocui si astfel parfumul favorit putea fi purtat in orice geanta, in orice moment al zilei. Conceptul a captat atentia publicului devenind rapid cunoscut si apreciat in randul femeilor. Astazi, pastram traditia sticlelor versatile ce isi fac loc in orice geanta intr-o prima colectie atent selectata pentru cele mai sofisticate gusturi olfactive. Parfumurile 12Senses sunt EDP ( apa de parfum) si contin 30% uleiuri ceea ce face ca parfumurile sa persiste foarte bine pe piele. 

SENTIMENTE LA BAZA CREATIEI

Fiecare dintre parfumurile noastre este o intalnire emotionala care realizeaza un echilibru excelent intre toate simturile tale. Alcatuite cu dragoste din cele mai pure si mai pretioase ingrediente colectiile 1Senses vor scoate la iveala emotii unice de fiecare daca cand le vei purta. Numele parfumurilor 12Senses sunt inspirate din viata reala si spera sa declanseze imagini vii care deschid imaginatia. Fiecare parfum spune o poveste, evocand amintirile senzoriale care pot fi experimentate pe piele si prin simturile tale.

MEET THE FOUNDER

Visand si creand cu pasiune la 23 de ani Giulia se regaseste in cladirea unui brand care avea un singur scop: sa celebreze femeia si simturile sale. De ce-ul din spate era chiar propria calatorie spre autenticitate si iubire de sine transformat intr-o misiune proprie: arata recunostinta si iubire fata de propria persoana iar mai apoi totul in viata ta se va aseza asa cum sufletul tau isi doreste. Iata drumul Giulei de-a lungul timpului:

Primul business

La 20 de ani incepe primul business in parteneriat cu alti 3 asociati. O cofetarie moderna in care toate produsele sunt create cu ciocolata ei favorita - Nutella.

Un nou inceput

Dupa un an  de parteneriat, isi asculta instinctul si alege sa traiasca conform propriului adevar si sa inceapa propriul ei business. 

Nasterea 12Senses

Reflecta si creeaza 12SENSES, un concept ce isi propune sa celebreze femeia si simturile sale luna de luna.

Going forward

Decide sa  asculte necesitatile clientelor sale si contureaza ideea ca 12Senses sa devina un univers care sa faca fetele sa se simta bine si sa se apropie de propria persoana. Ia nastere astfel Senseskin, o linie pentru ingrijire cosmetica naturala.

Only the best

In parteneriat cu specialisti in domeniu, formuleaza primul ulei de corp SENSESKIN, imbogatit cu 12 uleiuri organice, filozofia din spate fiind utilizarea proprietatilor ingredientelor organice intr-un mod eficient pentru piele iar produsul sa fie la preturi accesibile.

Inspiratia numelui

Numeste brandul Senseskin pentru a urma credinta sa, aceea ca frumusetea reprezinta mai mult decat ceea ce se vede la suprafata.

Propria linie

Alege esentele  pentru prima linie de parfumuri 12Senses folosind toate cunostintele acumulate despre placerile clientilor in materie de parfumerie.

O noua experienta

Lanseaza noul website impreuna cu primele colectii 12senses si SenseSkin

COLECTIILE NOASTRE

Vrei sa ne cunosti mai bine?

Ne poti lasa un mesaj folosind formularul de mai jos si vom reveni cu un raspuns catre tine!